Algemene voorwaarden

HelloBaby draagt totale klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Bovendien zijn onze voorwaarden volledig in lijn met de Belgische en Europese wetgeving. Mocht u echter toch nog klachten en/of opmerkingen hebben kan je ons steeds contacteren  via info@hellobaby-gifts.be 

1. Voorwaarden 

HelloBaby heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site te wijzigen behoudens de wettelijke voorwaarden. 

2. Overeenkomst 

De overeenkomst tussen u en HelloBaby komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst bij HelloBaby. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. HelloBaby erkent dat elektronische communicatie zowel als bewijs kan dienen voor de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens. 

3. Transport 

HelloBaby besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt HelloBaby uitsluitend gebruik van gerenommeerde vervoers-organisaties. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan HelloBaby hierop geen invloed meer uitoefenen. HelloBaby kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden. Voor klachten en/ opmerkingen kan u natuurlijk wel terecht via info@hellobaby-gifts.be 

4. Beschadiging en risico bij Transport 

Eventuele problemen tijdens het transport van uw bestelling (beschadiging of verlies) dienen binnen de 8 dagen uitsluitend via info@hellobaby-gifts.be gemeld te worden. Elk geval wordt door ons afzonderlijk beoordeeld en opgevolgd. 

5. Leveringstermijn 

De levertijd bedraagt 48u (2 werkdagen). Uitgezonderd op geboorteborden, en geurstenen en bedrukte items. Deze worden met de hand gemaakt en worden zo spoedig gemaakt en verzonden. Op de verzendingspagina van uw bestelling kan u kiezen uit verschillende opties. De opgegeven levertijden zijn slechts een indicatie en houden geen rekening met vertragingen 

Indien de levering door overmacht wordt verhinderd of uitermate wordt bezwaard, heeft HelloBaby het recht om de overeenkomst aan de omstandigheden aan te passen dan wel de overeenkomst te verbreken. De klant ziet uitdrukkelijk af van eventuele schadevergoeding. 

6. 14 dagen bedenktijd en beëindiging van de overeenkomst 

Het annuleren van de bestelling is door u te allen tijde mogelijk binnen de 14 dagen, tenzij de bestelling al gemaakt word. De geboorteborden , geurstenen en bedrukte items ( koffertjes, mijlpaaldekentje, ...) worden vervaardigd volgens de specificaties van de klant en hebben derhalve een persoonlijk karakter. Net daarom kunnen ze niet teruggenomen worden en is annuleren van de betreffende bestelling niet mogelijk. 

7. Betaling 

Betalen is volledig transparant en gebeurt in een beveiligde omgeving. 

Vooraf overmaken 

Bij deze betaalmethode kan u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank of uw internetbankieren, u maakt het geld over en uw bestelling word verzonden zodra het op onze rekening staat. 

Paypal 

U logt in met uw persoonlijke Paypal-account. Via een beveiligde SSL-procedure wordt gezorgd voor een correcte afhandeling van uw betaling. 

afhandeling. 

8. Klachten en/of opmerkingen 

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde goederen of service van HelloBaby, dan kan u HelloBaby steeds bereiken via info@hellobaby-gifts.be of telefonisch op 0487324174op werkdagen behalve woensdag van 12.30 tot 14.30 en van 16.30 tot 18.30 en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 

9. Prijzen 

Alle door HelloBaby aangeboden prijzen van artikelen zijn incl. BTW. Ze blijven geldig gedurende 1 maand nadat het aanbod aan u is toegezonden. Een eventuele kortere geldigheidsduur zal specifiek bij een individueel aanbod vermeld worden. HelloBaby behoudt zich het recht voor om aangeboden prijzen te verhogen na het verstrijken van de overeengekomen leveringstermijn. In dat geval heeft u het recht / de bevoegdheid om uw bestelling alsnog te annuleren en de overeenkomst op te zeggen. 

10. Gegevensbeheer en Privacy 

HelloBaby houdt zich volledig aan de Belgische en Europese wetgeving betreffende grensoverschrijdende verkopen per post en op afstand. De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is HelloBaby. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden door ons opgeslagen en gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen en/of van door ons zorgvuldig geselecteerde derden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. U beschikt uiteraard over het recht van toegang tot een verbetering van uw gegevens. Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kunt u ons dat schriftelijk mededelen. Heeft u bezwaar tegen verstrekking van naam- en adresgegevens aan derden, dan kunt u ons dat eveneens schriftelijk mededelen via info@hellobaby-gifts.be. Wij houden ons volledig aan de Commissie ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. 

De consument bevestigt kennis te hebben genomen van de keuzemogelijkheid om wel of niet aanbiedingen van HelloBaby en zorgvuldig geselecteerde derden (uit alle sectoren) te ontvangen. 

Uw account bij HelloBaby is geldig voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik en kan niet overgedragen worden. Je bent zelf volledig zelf verantwoordelijk voor de geheimhouding van het wachtwoord dat wordt toegekend. HelloBaby kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade, direct of indirect, die je zou oplopen ten gevolge van ongeoorloofd gebruik van je wachtwoord door derden. 

11. Kopiëren 

Kopiëren en/of namaak wordt bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van de uitgever. De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt jegens HelloBaby voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van € 5.000,- 

12. Correspondentie HelloBaby 

Alle correspondentie over deze voorwaarden gebeurt rechtstreeks met HelloBaby via e-mail: info@hellobaby-gifts.be 

13. Geschillen 

Alle geschillen aangaande de gesloten overeenkomst worden beheerst door het Belgisch recht. Enkel de rechtbanken vanHasselt en Tongeren zijn bevoegd om van dergelijke geschillen kennis te nemen. Van deze regeling kan enkel door HelloBaby worden afgeweken. (Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Vragen?

 

Omdat ik veel met gips werk ben ik niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, je kan me het best bereiken via whatsapp, ik antwoord zo vlug als ik kan. Groetjes Wendy 

+32487324174

© 2017 - 2020 Hello Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel