Verzenden en Retourneren / Afhalen

Verzending en Levering

Voordat de goederen verzonden worden ontvangt de koper een bevestigingsmail met daarbij ook een factuur als pdf.

We verzenden via een externe koerierdienst.
Verzendkosten bedragen 6,50 euro aan huis geleverd (Belgie) en 8,5 euro (Nederland),

Ophalen is ook steeds mogelijk op afspraak en is gratis. 
 

Leveringstermijn schommelt tussen de 1 en 3 werkdagen. Leveringstermijnen zijn echter steeds indicatief.
Een online betaling ontvangen wij onmiddellijk en vaak gaat je pakje diezelfde dag nog de deur uit. 
Kies je voor overschrijving, dan kan het iets langer duren voor het bedrag op onze rekening staat.
Het pakje wordt dan verzonden van zodra wij je betaling op onze rekening ontvangen hebben.

Dit geld echter niet voor producten die handgemaakt worden of bedrukt,  deze worden zo spoedig mogelijk gemaakt en verzonden. 

Heeft u haast met uw bestelling dan kan u kiezen voor de spoedlevering of afhaling, hiervoor word echter een meerkost voor aangerekend. 

Wanneer een product om de een of andere reden niet geleverd kan worden, zal de koper hiervan zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht. De koper kan geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding hiervoor.
 

Overzicht verzendkosten

De verzendkosten voor pakketpost inclusief BTW bedragen:


- België aan huis geleverd
 

€ 6,50
 

- Nederland 
 

€ 8,50

 


Ophalen 

 

GRATIS

 

- Andere landen: mail ons voor het tarief

 

 

Because we all like presents

Indien gewenst, voorziet HelloBaby je aangekochte producten van een geschenkverpakking met eventueel een persoonlijke boodschap! Vermeld dit tijdens het bestelproces bij de opmerkingen. Je kan je cadeautje rechtstreeks naar de gelukkige sturen, vul dan zijn/haar gegevens in bij het afleveradres. Deze dienst is geheel gratis. 

 

Retourneren

Je hebt als consument recht om af te zien van je aankoop binnen de 14 dagen na aankoop en mits schriftelijk mededeling aan HELLOBABY . Dit kan via ons herroepingsformulier dat je kan verkrijgen door even te mailen naar info@hellobaby-gifts.be

De mogelijkheid tot herroeping geldt niet in het geval van levering van goederen die volgens de specificaties van de consument zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

De goederen moeten bij retour in originele verpakking en nieuwstaat (inclusief accessoires en label) binnen een aanvaardbare termijn (maximum 14 werkdagen) teruggestuurd worden. Voeg aub ook de pakbon/factuur erbij.

De verzendkosten en alle verzendrisico’s bij retour zijn de verantwoordelijkheid van de klant en zullen niet terugbetaald worden door HelloBaby. 
Met uitzondering voor verzendkosten van door ons foutief geleverde goederen. 

Vraag steeds om een bewijs van (retour)verzending of gebruik een dienst die een handtekening vraagt bij levering, goederen die verstuurd zijn maar nooit aankomen bij ons worden door ons niet vergoed.

Retourzendingen onder rembours worden niet aanvaard.

Na ontvangst en nazicht van uw zending storten wij het verschuldigde bedrag terug op de door u opgegeven rekeningnummer. 

Artikelen aangekocht in de soldenperiode (januari en juli) of met een korting vanaf 30% kunnen niet geretourneerd worden voor geld. Er kan wel een aankoopbon van HelloBaby  ter waarde van het aankoopbedrag (exclusief korting en verzendkosten) in de plaats gesteld worden.

 

Beschadiging / verlies en/of diefstal tijdens het transport

We verzenden onze pakketjes met een track en tracecode., dit maakt de kans op verlies of diefstal tijdens het transport zeer klein. Indien het toch gebeurd, is dit voor rekening van HelloBaby en zullen wij je de betaalde aankoopsom terugstorten.


Alle artikelen die wij verzenden worden zorgvuldig gecontroleerd en met zorg ingepakt. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer je pakket onmiddellijk bij ontvangst. Indien je schade vaststelt aan een artikel, breng ons dan zo snel mogelijk (binnen 48u) hiervan op de hoogte door te mailen naar info@hellobaby-gifts.be

Bestelling Ophalen 

Je bestelling afhalen: dat kan in Maasmechelen

Vink de optie 'ophalen' aan in je bestelproces. Eens de betaling door ons ontvangen is, sturen we een mailtje zodat we samen een gepaste datum en uur kunnen afspreken. Momenteel heeft HelloBaby nog geen fysieke winkel, maar daar komt hopelijk snel verandering zodat je onze spulletjes ook live kan komen bewonderen. Afhaaladres: Azalealaan 14, 3630 Maasmechelen


Meer info vind je in de algemene voorwaarden.
 

 

 

Vragen?

 

Omdat ik veel met gips werk ben ik niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, je kan me het best bereiken via whatsapp, ik antwoord zo vlug als ik kan. Groetjes Wendy 

+32487324174

© 2017 - 2020 Hello Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel