Gipsafdrukken

Wat is een bodycast?

Een bodycast is niet zomaar een beeld, het is een blijvende en persoonlijke herinnering. Een uniek kunstwerk gemaakt van jouw lichaamsdeel of van je geliefde. Er wordt een uniek en intiem moment vastgelegd, die vaak ook een emotionele waarde heeft. 

Er zijn talloze mogelijkheden om een beeld te maken maar 1 ding is zeker, geen enkel beeld is identiek, elk beeld is uniek in zijn eigen vorm, en dat maakt het zo mooi.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een afdruk laten maken, dan kan je altijd contact met me opnemen via het contactformulier of via whatsapp op het nummer +32487324174, hier kunnen we dan bespreken welk soort afdruk je graag wenst.

De prijslijst die je onderaan bij "voorschot afspraak" vind is slechts een indicatie, neem voor de volledige prijs dus zeker contact met me op zodat er geen misverstanden ontstaan. 

Daarnaast kunnen we een datum afspreken voor het maken van de mal, dit kan hier maar ik kan ook op locatie komen (hier komen wel extra kosten bij, de eerste 15 km zijn gratis erna komt er €0.20 per km bij). Een afspraak is pas definitief na betaling van het voorschot (€20), het resterende bedrag dient betaald te worden op de dag dat de mal gemaakt word. Betalen kan dan via payconic, de bankcontact telefoon app of cash. 

De mal word gemaakt uit een volledig natuurlijk product dat voornamelijk uit algen bestaat. Deze is volledig onschadelijk voor mens en dier. 

Een afspraak duurt gemiddeld 60min , maar dit kan altijd uitlopen of net korter zijn.We bespreken jou wensen en zoeken een manier om de afdruk het best tot zijn recht te laten komen. Het maken van de mal zelf duurt echter maar enkele minuten, dit is voor kleintjes dus gemakkelijk om vol te houden. 

Na het maken van de mal bespreken we in welke kleur u het graag afgewerkt hebt, dit kan in parelwit, brons, zilver, goud, koper, vintage blauw, groen of roze. 

Erna werk ik thuis alles af, het beeld kan dan binnen de 7 werkdagen afgehaald worden. 

Vanwege de breekbaarheid van de beelden en hun uniek karakter worden deze niet verzonden. 

Tips

- wanneer je een peutertje of kleutertje hebt dat snel bang is van nieuwe dingen raad ik je aan om samen in de mal te gaan zodat je toch een mooie herinnering hebt. 

- wil je graag een afdruk van je pasgeboren kindje, dan is het maken van een afdruk makkelijker tijdens een voeding of wanneer het slaapt. 

- hebben juwelen een emotionele waarde? draag ze dan zeker. Enkel losse armbanden worden niet altijd mooi weergegeven in een afdruk. 

- draag geen spannende kleding voor het maken van een buikafdruk, de lijnen zijn ook te zien in de afdruk. 

 

 

Vragen?

 

Omdat ik veel met gips werk ben ik niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, je kan me het best bereiken via whatsapp, ik antwoord zo vlug als ik kan. Groetjes Wendy 

+32487324174

© 2017 - 2020 Hello Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel